maanantai 7. toukokuuta 2012

Tomaatti-fetapasta

Jos koittais tätäkin elvytellä välillä pääsykokeisiin pänttäämisen lomassa!

Kyseessä tällä kertaa Pirkan nettisivuilta löydetty ja muokkailtu resepti.


1tlk valkosipulitomaattimurskaa
1 sipuli
1 rkl öljyä
1 dl vettä
1 rkl juoksevaa hunajaa
2 tl oreganoa
mustapippuria
vajaa tölkki fetakuutioita
pinjansiemeniä
1 rs kirsikkatomaatteja
pastaa


Paahda pinjansiemenet kuivalla pannulla liikuttelemalla niitä koko ajan kunnes saavat vähän väriä. Laita syrjään. Kuullota sipuli öljyssä. Kaada joukkoon tomaattimurska, huuhtele tölkki vedellä ja kaada sekaan. Mausta hunajalla, oreganolla ja pippurilla ja keitä pari minuuttia. Sekoita isoon astiaan pasta, kastike, valutetut fetakuutiot, paahdetut pinjansiemenet ja puolitetut kisikkatomaatit.

On muuten aivan järjettömän hyvää. Valmistusaika alle puoli tuntia ja annokset neljälle. Vegaanisen version kai saisi vaihtamalla vaan fetakuutiot johonkin vegaanijuustoon, käsittääkseni sellaisia on olemassa vaikken olekaan itse niihin vielä tutustunut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti