tiistai 13. maaliskuuta 2012

Pasta bolognese

Äärimmäisen yksinkertainen, helppo ja nopea resepti, josta meillä tykätään aivan älyttömästi. Vähän sama kuin perinteinen spagetti ja jauhelihakastike, mutta soijarouheella.

soijarouhetta
1 prk valkosipulimaustettua tomaattimurskaa
1 sipuli
2 valkosipulin kynttä
1 kasvisliemikuutio
mustapippuria, valkosipulijauhetta, kuivattua basilikaa
pastaa


Keitä soijarouhe kasvisliemessä, johon on lisätty muut mausteet. Heitä joukkoon silputtu sipuli ja valkosipuli, ja kuullottele hetki. Lisää tomaattimurska ja kiehauta. Keitä pasta. Ta-dah! Valmistusaika noin vartti, ja määrä riippuu pitkälti siitä, paljonko laittaa soijarouhetta ja pastaa.

Tämä kasvisliemikuutio-mustapippuri-valkosipulijauhe-kuivattu basilika-yhdistelmä tuntuu olevan aika vakio melkein kaikissa ruuissani, mutta sen nyt olen vaan todennut hyväksi moneen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti